onsdag

igår var det praktik och jag måste erkänna att jag är riktigt nöjd med dagen igår! Jag gjorde mycket på eget initiativ. Tror att lisa sa att jag skulle göra en eller två grejer under hela dagen. Allt annat hittade jag på själv. Känns gött! Hysén och hans busunge till son var inne i butiken igår med! haha, så himla söt unge va! Sprang omkring och drog i allt och bara var allmänt glad. haha!
Idag är det onsdag och jag sitter just nu i skolan och har lite tråkigt, lektionen slutar om 5 min.
jag vill ha sol :( inte regn! blöh
jaja, nu måste jag spara allt och börja dra mig mot bamba!

puss♥


yeay

färdig med religionsarbetet nu! : D hur nice som helst! vet inte om det blev så bra, men nu är det gjort iaf :) Är hemma hos älskling och myser. Choklad och pepsi love it :D
Imorgon bär det av till Zizi :) Ska jobba från marken tänkte jag, med repgrimma osv. Kommer bli mys : D

puss♥

migrän

fick migrän inatt, så det var bara att stanna hemma hela dagen idag.. så jävla tråkigt. Men så blev dagen. Skrev lite på mitt religionsarbete och städade på mitt rum, slängde iaf iväg tvätt och damsög! det behövdes kan jag ju säga. Så har fått lite gjort ändå! 
Imorgon ska vi fira Emi på en restaurang, kommer få träffa några utav hennes närmsta vänner, ska bli skoj! : D hihi och jag vet precis vad jag ska ha på mig! eller jag har inte provat det, men ändå, jag tror att det kommer bli snyggt! : D 
Älskling åkte precis hem typ, eller ja får snart en timme sedan. jag älskar den pojken <3

puss♥

Ullared och nu Frölunda

Varit i Ullared idag med klassen, det gick riktigt bra att guidea (?!) idag. Var faktiskt ganska roligt egentligen : D Fcik tag i lite små grejer med. Hyfsat nöjd iaf! :)

Just i detta nu spelar Frölunda - Linköping och det står 4-3. JÄVLIGT spännande måste jag erkänna! Men domarna kan ju dra något gammalt över sig, så jädrans kassa! hihu måste kolla mer nu!

puss♥

tisdag

haft en halvdag på praktiken idag eftersom jag jobbade på matchen igår! Otroligt skönt att sluta 2 :) Efter det mötte jag upp älskling som precis var färdig med tatueringen, eller fortsättningen på halfsleeven. :) Blev hel nice! 
Jag har också hunnit med att vara hon Zizi idag. Gick inte så bra att rida idag, hon var otroligt stressad redan i stallet så allt var läskigt ute idag. Tillslut blev något lite för läskigt så full fart i full galopp hemåt igen, ja, och lite bocksprång på köpet också. Så jag gav mig och vi red hem! Hon är ju trots allt unghäst så det är ju ganska förståeligt att hon har sina knasiga dagar om man säger så. 

Imorgon bär det av till Ullared med klassen, wihu, yippäy? hah

puss♥

11

11
jag älskar dig!

studentklänning?!

jag har hittat en jättesöt klänning som jag funderar på att köpa tills THE-Day! Yepp, jag vet dock inte än :) hiho
Men jag tycker att den är fin och tror att den skulle passa mig : DD hihi

Jag vann också ett produktpaket från Oriflame värt 400 kr idag! Tack alla som handlade så att jag kunde lägga en order som gav mig detta! Känns skänt att få något för det ibland :) Hihi spännande att få veta vad det är jag vann!

puss♥

Zizi

Hade Zizi igår och det gick fint! Vi tog en lång skrittrunda då hon hela tiden halkade lite hit och lite dit, hon har inga skor så det är lite halt för henne nu när det ligger lite vatten på isen. Och bootsen gör det nog inte bättre nu heller dem är så hårda. Men jag har tur som har en häst med bra lokalsinne som hittar hem igen! xD haha, jag hade ingen aning vart vi var så gav henne långa tyglar och hängde bara med henne, hon svängde in över en åker, ner på en väg och vänster in på en annan väg och vips så var vi hemma! haha hon är så söt : D

Min broschyr som jag gjorde om Ullared blev också favoriten som ska tryckas upp till hela klassen. eeh, ja, den är inte bra. men va ska man säga när rösterna hamnar på mig? tack :)

Jag måste sätta mig och plugga nu, verkligen! Men som vanligt vet jag inte riktigt om jag orkar. hiho. de löser sig!

puss♥

oscar, jag älskar dig!

jag älskar min oscar mest i hela världen. Ingen är lika bra som honom! Det är helt omöjligt.
Jag älskar dig min underbara pojkvän <3

Min och älsklings låt <3 :


TM

Skolan gick ganska fort idag, mina armar är lagom döda efter idrotten idag! haha, dem skakar fortfarande xD Men lite duktig var jag allt : D hiho. Efter skolan mötte jag Märta & Tilly (Tilly är Märtas vaaalp, hur söt som helst!) anyway så gick vi ner till stallet och gjorde färdigt allt hos freddy :) Sedan hem till Märta och käkade och kollade lite i Ellos katalogen. Och jag måste erkänna att det fanns en hel del som var fint! Mycket söta vår och sommar kläder faktiskt! :D Men jag har ju ändå inga pengar så det förändrade inget i min garderob inte.. :(

Imorgon är det Zizi time! myys :)
Efter det blir det ÄLSKLING : D <3 Saknat honom massor! :(

puss♥


by the way

jag sa ju för ett jävla tag sedan att jag skulle lägga in låtar lite då och då. Har totalt glömt av detta. Men nu kommer det en iaf! alla har hört den, men den är ganska mysig : D hiho

puss♥


in my arms, you'll be fine, I'll never let go!

Det börjar närma sig ett år för mig och älsklingen, och det märks! Jag får flashbacks hela tiden om hur underbart det var att vara helt jävla nykär. Så nu känns det som jag är nykär igen, och det är bara för att vädret börja likna det väder vi hade när vi träffades. Jag vet inte om det låter konstigt. men så är det iaf! Ville bara berätta detta och att jag har världens bästa pojke!

anyway, har bara varit i skolan idag, och vi har typ inte gjort ett skit i skolan idag under hela dagen. Känns det som iaf. Imorgon har vi prov, göra fakturor och liknande saker i word. hiho. Fick reda på nu att jag ska ha Zizi på fredag med! Längtar : D Hon är så himlans mysig så det är inte sant! :) Och så kommer det antagligen bli så att jag ska ha henne varje måndag hädanefter. Känns skönt att få en dag sådär, så man vet varje vecka som man ska åka dit :)

puss♥

praktik idag!

Ja idag har jag haft fullt upp hela dagen med praktiken. Haft och göra hela dagen, vilket i och för sig är bra för då går tiden mycket snabbare. Men man blir trött när man väl är hemma och slappnar av igen. Ska antagligen jobba på måndag, då får jag gå tidigare på tisdag! : D Då kan jag hänga med när älskling tatuerar sig : D hiho

Igår hade jag ju som sagt Zizi själv för första gången. Det gick riktigt bra faktiskt! Men man märker på henne att hon är väldigt mammig och var lite skeptisk mot mig till en början, hon fattade inte riktigt varför Elin inte var med. Men när jag skulle gå till bussen så ville hon inte backa in i boxen igen! Hon hade mulen så sött på min axel :) Kändes bra att hon litar på mig redan nu. Vi red ut en sväng, bara skritt & trav dock. Men Zizi hann allt busa lite med ;) 

Jaja, nu blir det lite tv-tittande och sedan sängen!

puss♥

hiho

Det har varit en rolig och mysig helg. Är lite trött idag så orkar inte skriva så mycket om den. Men den var bra :) Längtar faktiskt efter imorgon! Jag ska ha Zizi själv och jag hoppas att det kommer gå bra! och att hon är snäll mot mig! Haha, hon har tydligen varit lite busig det senaste och bockat lite osv. Men det ska nog gå bra xD haha. jaja, nu ska jag gå en promenad tror jag! :)

puss♥

mässan idag!

har varit på svenska mässan hela dagen idag. Vi fick faktiskt ordning på montern och jag är ganska nöjd måste jag säga, jag kunde dock målat loggat sjukt mycket bättre än vad jag gjorde.. men inget jag kan ändra på nu ändå. Dagen har varit oerhört lång i och med att jag har haft feber hela dagen.. Och den attackerar verkligen lite sådär då och då. skitjobbigt. Försäljningen gick inte så himlans bra idag alltså, tror inte vi fick sålt ett enda par... men det var lite fel målgrupp idag eftersom det typ bara var föräldrar som inte riktigt vill ha sådana trosor som vi säljer! haha! Hoppas på att det blir lite mer fart på grejerna imorgon, men det tror jag eftersom det kommer massvis med elever från andra skolor. Jaja, nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen, kommer somna direkt. Älskling är på konsert så jag får sova själv :(

Men iaf, kom och kolla på oss imorgon på svenska mässan! Monternummer: 103 och vi heter Beautiful Under UF. Rosa vägg, går inte att missa oss ;) Gratis entré så det finns inget att skylla på att inte komma!

puss♥

jävlar

mitt ben gör ont jävlar, klantig som jag är ramlar jag när jag småspringer hem från skolan. Jag har alltid sagt det och kommer alltid säga att det är aldrig bra att springa, orsakar bara problem. Anyway så är det UF-mässan imorgon och jag är ganska taggad, om man tar bort faktan om att jag nästan inte kan gå och att jag har jävla massa reklamblad att klippa ut.. skoj! Kvällen kommer bestå utav att klippa, vi kommer ha så roligt älskling! not.. jaja, nu måste jag packa väska för pappa kommer snart och hämtar mig.

puss♥

@ school

har svenska egentligen, men orkar inte plugga så sitter i en liten datasal med josefine och spelar lite småspel : D hahah bra vi är!

puss♥


måndag igen

ja, måndan och jag mår inte alls bra egentligen. Men måste till skolan eftersom vi har uf-mässan på torsdag redan! och vi har massor kvar att planera.. hmm, vet inte riktigt hur i ska få ihop allting men, ja, det får gå! hiho. Har varit hemma hela helgen, inte orkat göra någonting, feber osv. Men nu ignorerar vi det! :)
Gick upp lite tidigt idag, haha var redan klar med allt halv 9 och ska ta bussen klockan 10.. haha

puss♥

Zizi

skolan idag, började med att jag och josefine knappt kom fram till skolan för att det var så jävla halt! haha skrattade gott åt oss själva för hade någon sett oss så lär dem skrattat med! hahah
Efter skolan åkte jag till Zizi för andra gången. Fick skritta ut en längre sväng idag och det gick super i och med att Zizi kunde hela vägen själv xD haha Hon är så mysig :) Och som vanligt är hon lite sådär, konstig, jag lyckas alltid att få konstiga djur! Men jag gillare! : D

Nu måste jag snart sova så att jag orkar med morgondagen, då det blir skola, följa med Emi till stallet och sedan ska vi åka till älskling och dricka lite vin osv som förra helgen! :) hög mysfaktor på det! :D

puss♥


by the way

ångrar en del jag sagt, ångrar den tid jag lagt ner osv.
Jag vill bara ta studenten och leva mitt liv. Bort från skolan, flytta till Spanien kanske, eller vad säger du älskling? Ja, jag orkar inte med att "dadda" personer mer. jag har sagt det en gång och säger det igen, jag måste bli mer egoistisk! Ja, så är det!
O, E, E, V och M, dem bästa <3

onsdag.

Har varit i skolan nästan hela dagen idag känns det som. Ändå hade vi inte den första.. haha. Men har suttit och skrivit ner allt jag ska säga imorgon på religionsredovisningen. Blev hur mycket som helst! Men det ska nog gå bra med tanke på att läraren är så jävla chill när det gäller sådant. : D Har varit hos farmor en sväng också! Käkat våfflor och så : D mums! 
Imorgon ska jag till Zizi igen! Ska bli jätte mysigt! : D Så jag ska få lära mig allt imon tror jag, mat osv till den lilla tösen :) Så söt är hon! Ska ta bild någon dag när jag är där och det inte är så mörkt ute :)

puss♥

RSS 2.0