babo <3

JAG ÄLSKAR DIG BABO <3 / oscar

student

Nu har jag min studentmössa! Snyggast är den : ) hiho
ville bara säga det.

kom på

jag såg precis en bild på oliver sykes. Och jag tror att några kommer tycka att jag är dum i huvudet, för om ni inte vet är han sångare i Bring me the horizon. Och det är jättemånga nya band, ser man på dem, att sångaren i det bandet vill efterlikna oliver sykes. För det första tycker jag det är jävligt löjligt då man borde skaffa sig en egen image. I alla fall inte härma någon så uppenbart. Men ah, back to my point, är att jag stör mig på hans tatueringar på Brösten/halsen. Ja, folk kommer hata mig. Men han har vekrkligen inte tänkt på hur han ska ha dem. Det ser  ut som hans hals är helt stel och inte går att röra på.. kolla på rosen mitt på halsen t.ex. hur fan har han tänkt då? själva tatueringarna, hur dem är gjorda, är bra, men hur han har satt dem är mindre bra, enligt mig i alla fall.
Han är inte heller särskilt bra live, sorry, men så är det.


nationella i svenska B

sitter i datasalen och har nationella i svenska B och jag är så jävla nöjd. För vi har läst igenom ett häfte med texter, men jag har bara fokuserat på två texter som jag ville skriva om, jag sket lixom i hur uppgiften om de ämnerna skulle se ut, jag skulle helt enkelt skriva om det. Och så var uppgiften att skriva en krönika, och det gjorde jag på testprovet och fick det betyget jag ville. Så jävla nöjd nu, hoppas bara på att denna blev lika bra ;)
 
Vi började klockan 8 och jag blev klar med min text typ vid 9.. hiho vi har fem timmar på oss så det känns lite dumt att gå så tidigt. men nu är klockan snart 10 så snart ska jag väl gå. Jag har inte så mycket att göra hemma ändå, städa lite kanske. damma och så, kommer ju besök från västerås ikväll! :)

Ja, det märks kanske att jag inte har så mycket att skriva om. whueue

saknar min älskling iaf!

puss♥


waiting on a war

varit i skolan idag, kort och inte så avancerad precis. Haft 2 lektioner varav en var idrott med roliga bollspel : D haha trodde att det skulle bli skittråkigt men det var ju faktiskt ganska skoj, speciellt de sista! :) haha orkar inte förklara vad vi gjorde dock =) Sen så fick man åka bil hem med ;) haha lat som man är. Tack Wallén : D
Nu måste jag plugga! Har nationella i svenska imorgon. Wish me luck

Slänger in en låt med 36 crazyfists. sjukt bra! lugn och mysig i början och sedan går den igång så där bra som bara 36cf kan!

puss♥


1 år

21/4 2009
1 år med älsklingen idag!
Jag förstår inte hur tiden kan ha gått så fort! Men idag är det iaf ett år sedan vi blev tillsammans in public. Och jag älskar det. Det känns så jävla bra fortfarande att det är sjukt. Många säger att efter ett år är man inte alls lika nykär längre. Men jag vettefan alltså. I och för sig har jag världen bästa pojkvän, det gör det nog lättare att känna såhär. :) 
Oscar, du är det bästa jag vet! Du ställer alltid upp, finns alltid där för mig och är helt enkelt bäst i hela världen! Längtar tills vi får våran lägenhet osv <3 Kommer bli så jävla bra. 1 år med dig, känns som två dagar. Kanske möjligtvis en vecka.. JAG ÄLSKAR DIG OSCAR <3 / Din Titti



puss♥

mine

Imorgon är det 21/4 2010. ville bara påminna er om detta. It's a big day for me!

puss♥


<3


metro

kom precis hem till älsklingen igen efter att varit på jobbintervju hos Metro. Jag tror att det gick ganska bra! :) Men jag får svar idag eller imorgon! wiih need the money <3 haha
Ledig från praktiken idag med så ska göra lite uppgifter senare. inte nu på en gång dock. Kanske åker till Barbarella sen med älsklingen och köper lite piercings! Me like!

puss♥

Zizi

vaknade bredvid den bästa idag! Åkte till Zizi vid 2 :) Kunde dock inte rida idag eftersom det blåser så jävla mycket! Eller, vi hade kunnat ta en sväng men det kändes inte så säkert med lilla 5-åringen. Så vi gosade mest och hade lite terapi med att tvätta av lera från benen på henne med vatten... hon tycker vatten är skitläskigt! Men det gick bra, hon tyckte att svampen var rolig att leka med :) Nu ska jag snart käka så, byebye!

puss♥



freaky friday

har varit i skolan idag, en timma för tidigt dessutom! haha lyckat av mig! Menmen. Efter skolan drog jag hem till älsklingen för att äta pizza och sedan in till stan för att fika med bästaste Emi! Långfika på Espresso House, jag gillart! : D Imorgon bär det av till Zizi, rida ut som vanligt imorgon tänkte jag. Blir dock en ensam uteritt men tror Zizi kan behöva det så hon inte tror att vi alltid ska rida med Sally & Meysam! haha. anyway så har det varit en bra och mysig dag! :)

puss♥

Snart skiner poseidon

jappjapp blåvitt - trelleborg på tvn nu. Ligger under med 1-2 just nu, men det fixar sig säkert! : D haha Är hemma från älsklingen nu och jag har inte gjort särskilt mycket mer än att glo på matchen. Vill att det ska bli imorgon nu, kommer bli en fullproppad dag! : D haha Bästa är ju att vara med sötisEmi på kvällen (a) <3

Snart skiner poseidon av Joel Alme, IFK Göteborgs entré låt, måste höras på plats för bästa resultat. Men FAN va jag ryser när jag hör detta!

puss♥


Land of confusion

Ja, ledig idag! Hur gött som helst. Men jag har spenderat dagen så att jag har pluggat. Gjort lite grejer som egentligen skulle varit klara och så :) Känns bra! Sitter hemma hos älskling medan han är i skolan :) Ska snart ta mig en paus och titta lite på tv om det finns något att kolla på.
Jag har lyssnat på Disturbed när jag har pluggat, och längtar tillbaka till Metaltown 09! Omg, längtar somfan efter MT10 nu alltså! : DDD

Slänger in en låt ni antagligen känner igen, Alcazar har gjort en cover på den, men enligt mig är denna så sjukt mycket bättre! : D

puss♥


king and queens

sitter just nu hemma hos älsklingen, han är på bio med ett gäng kompisar :) Jag har sjukt tråkigt just nu, funderar på att sätta mig vid tvn en liten stund. eller ja, gosa ner mig i sängen! : D haha
imorgon är det torsdag och en ledig dag för mig, ska följa med älsklingen när han provar kostym till studenten! : D han kommer bli så snygg :)

puss♥

Slänger in en sjukt bra låt med 30 seconds to mars - kings and queens.
Hans röst är helt otrolig!


måndag igen

ja, första dagen efter lovet nu då! Är lite för trött för skolan egentligen, men efter skolan blir det Zizi : D och eftersom det är så gött väder kommer det antagligen bli en häärlig uteritt! :)
Efter stallet åker jag hem till älsklingen!  det gillar jag <3

Och för alla som missade världens sötaste inlägg ska läsa inlägget nedanför detta! :)
jag älskar dig oscar <3

puss♥


babo!

Medans jag sitter här hos min älskade titti och försöker fixa hennes dator så den kan användas tillsammans med mobilen så är jag så glad att jag träffade både Titti och hennes familj!
Hon är det bästa som har hänt mig och kommer förmodligen att vara!
Jag vet att jag kanske är lite jobbig ibland och du vet nog vad jag menar men det går alltid att lösa!
Jag älskar dig Christin Titti Eliasson! och det planerar jag på att alltid att göra!
Skulle även vilja påpeka att Emi är en av det skönare personer jag har träffat från din sida titti, hon är en äkta vän och ni kommer vara bra vänner tills, ja, förmodligen for ever! :D 

Nu ska jag lösa det här med din dator och lugna ner din far, IFK matchen går sådär :p
Jag älskar dig!
Oscar

a hole inside

Hittade precis ett band vid namn A Hole Inside. Och jag tycker att dem låter ganska bra, förutom när han sjunger rent. Men growlet är helt okej. Träna lite till bara grabbar ;)



spontan fredag

åkte ganska tidigt från älsklingen idag, hittade Amanda på bussen så följde med henne till stallet! :) Kan säga att det blev ganska många minnen som ploppade upp i huvudet.. Nostalgi som fan. Men det var samtidigt mysigt! Saknar ändå det stället ganska bra, men nu har jag ju min egna lilla busponny :) Och det stallet är ganska mysigt det med :D Tror det kommer bli ganska många minnen därifrån med.

Jaja, skulle egentligen hängt med victoria och några till ut idag, men ska ha Zizi imon så det är nog bäst att stanna hemma ikväll. Ta ett glas vin hemma istället! :)

puss♥


torsdag

Precis vaknat, funderar på om man ska göra pannkakor till frukost nu när man hinner! Det var så sjukt längesedan som jag åt det också, hm, ja det blir nog såå : D Idag händer inte så mycket för min del, kanske kanske ska till sticky men det är ju top floor vilket är trååååkigt för då är det "fel" folk där och för mycket folk. Men kanske kan gå dit när kön är borta (den är helt jävla förjävlig, känns som man ska in på Nordic Party eller någon annan skit för 16 åringar >.< ) och försöka få ett bord i källaren <3 haha : D Mitt tredje hem!

puss♥

heyy hoo

I måndags red jag ut med Meysam och hans lilla häst Sally. Vi red en väldigt mysig väg med fina galoppbackar! Och det var första gången jag galopperade på Zizi, vilket gick jääättebra också! Vi är ett bra ekipage tror jag : D hahah

Idag följde jag med Emi till hennes lite större häst om man säger så. vi la fram en liten bana som de övade på! Gick finfint tills jag sa att det såg bra ut! Lovar att aldrig säga att det gick bra xD Jaja, nu ska jag göra mig tjock och äta lite chips!  : DDDD

puss♥

söndag fast är som lördag

ja, idag är det söndag, men för alla som inte har lov är det som en extra lördag eftersom det är en ledig dag imon. :) Jag har inte gjort alls mycket idag, blev lite mycket vin igår så är lite seg och trött idag! Men har i alla fall varit uppe hos farmor med min bror! Fikade lite osv :) Just nu sitter jag och funderar på om man ska hjälpa pappa med maten! haha Jaja, idag slänger jag in en låt iaf :) lyssna och njut!


puss♥



Zizi lördag

hade Zizi idag. Så jävla gött väder så vi red ut tillsammans med Meysam och hans två pollar, en på "släp" ;) haha så sött : D Jag tänkte från början använda mig utav paddocken och träna lite koncentration med Zizi, men Meysam frågade om vi ville med ut på en sväng så vi hakade på där istället. Har suttit på altanen en kort stund efter att jag kom hem. Och nu kollar jag, älskling och pappa på lite fotboll. 

Snart kommer det lite folk hit, dags för grillning osv! mumsfillibabba!

puss♥

sticky fingers in my heart

var på sticky igår med älskling och massa annat gött folk. och jag måste erkänna att, stickys källarvåning är så jävla underbar, älskar att sitta där, tjöta och lyssna på musiken som bara är grymt jävla bra metal : D thank you god for sticky : D hahah
Idag blir det en betydligt mycket lugnare dag. Lite trött idag fakiskt. kanske ska göra lite skoluppgifter från veckan som skulle varit klara, så att jag slipper sitta sista dagen på lovet och göra det, som det antagligen kommer sluta som ändå, men ja.

vill bara säga att jag älskar min oscar! <3

puss♥


RSS 2.0